Gyerekszülinap

VR buli akár 22 fő számára

Gyerekszülinap

VR buli akár 22 fő számára

Legyél jófej szülő! Rendezd a következő szülinap bulit a PlayVR-nál!

Nem könnyű igazán különleges szülinapi programot találni. Magyarország legnagyobb Virtuális Valóság Élményközpontjában biztosan maradandó élmény lesz a szülinap az ünnepelt és a meghívottak számára is.

Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a szülinap alkalmával minden rendben menjen. A VR szemüvegek kifogástalan működése és a tiszta, rendezett helyszín csak egy alap. Egy önfeledt szülinapozáshoz emellett szükséges a jó hangulat, a kedves és meleg fogadtatás, a jól átgondolt és bevált program és játékmenet, rugalmasság és a teljes körűen vevőközpontú hozzáállás. Mi mindent megteszünk, hogy ezeket biztosítsuk a játékosok számára!

Egy felejthetetlen szülinap

Milyen játékok érhetők el?

A 8-14 éves korosztály körében legnépszerűbb VR csapatjátékok:
Play Video
Kidobós ügyességi
Play Video
Nyilazós-várvédős
Play Video
Zenés ügyességi
Play Video
Lézerharcos csapatjáték
10 féle különböző VR játék közül lehet választani, akár többet is. A csapatjátékoktól kezdve a reflexeket fejlesztő ügyességi játékokon át a vizuális hatást előtérbe helyező, nézelődős típusokig számos műfaj elérhető.

Az ideális szülinapi helyszín

800 négyzetméteren biztosítjuk a legmodernebb VR szemüvegeket és VR játékokat. A játékosok és a kísérők végig egy légtérben vannak, közvetlenül egymás mellett.

Gyerekszülinap csomagok

Exkluzív, kedvezményes szülinapi csomag gyerekeknek, saját játékmesterrel és parti sarokkal, 5-22 gyerek számára. Kísérő felnőttek ingyen részt vehetnek. 12-nél több játékos esetén minden további jegy csak 2.500Ft/fő!

Basic

6.900

Ft/fő

50 perc

1 VR
játék

Medium

8.900

Ft/fő

80 perc

Akár 2 VR
játék

Long

10.900

Ft/fő

110 perc

Akár 3 VR
játék

Egy zónában maximum 8 játékos tud játszani. Nagyobb létszám esetén a játék több zónában zajlik párhuzamosan. A maximális létszám 22 játékos 3 zónában.
A szülinapos csomag egy kedvezményes csomag, 8-17 éves korig vehető igénybe, és más kedvezményekkel már nem összevonható.

A játékok kiválasztása és a technikai beállás a játékidőbe beleszámít, ami 5-10 percet vesz igénybe.

Mit mondanak mások a VR élményről?

összesített értékelés:

4.9  1076 értékelés alapján

Pontos ajánlatkérés

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és a lehető leghamarabb küldünk egy személyre szabott ajánlatot.

Ajánlat kérés

A személyes adatokat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek.

További kérdésed van a foglalással kapcsolatban?
Hívj minket a +36 20 212 2201 számon, vagy írj Messengeren, vagy az info@playvr.hu címre!

Gyakran Ismételt Kérdések

A PlayVR-nál nem kell előre dönteni. A gyerekek a helyszínen szabadon választhatnak a VR játékok közül. Minden játéktéren megvan minden játék, ezért bármelyiket be tudjuk tölteni. Így a választást rá lehet bízni a gyerekekre.

Minden szülinapos VR foglalás mellé ingyenes a party-sarok 1 órára, ahol biztosítunk asztalokat és székeket.
Csak a VR játék időtartamát kell fizetni, a VR játék utáni ünneplésért nem kérünk már plusz díjat.
Természetesen megengedjük a saját édesség, torta, üdítő behozatalát, nem kötelező nálunk vásárolni.

Igen, a kísérők végig bent lehetnek, és a közvetlenül a játékterek mellett levő kanapékról kísérhetik figyelemmel a gyerekek játékát képernyőkön.
A VR játék a nézők számára is izgalmas és szórakoztató. Ezek a játékterek egy légtérben, egymás mellett helyezkednek el, így minden játékos és minden kísérő végig együtt van. A részvétel kísérők számára ingyenes.

A játékosokat a virtuális világban kapcsoljuk össze a VR csapatjátékokba. A fizikai térben egyenként a saját játékterükben vannak, de bent a játékban látják és hallják egymást, és együtt dolgoznak a feladatok megoldásán.
Kicsit olyan élmény ez számukra, mint amit a legújabb Jumanji film szereplői élnek át a filmben: Csatlakozás után egyszercsak egy másik valóságban találják magukat, ahol közös kalandokat élnek át.

Mi vagyunk a legnagyobb multiplayer játékterem Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy nálunk lehet a legtöbben egyszerre játszani. Bármekkora a csapat, egy játékosnak sem kell várakoznia, mindenki egyszerre VR-ozik. A VR játékokban játéktól függően 4-8 fős csapatokban lehet játszani. 8 játékosnál nagyobb létszám esetén mindenképp több csapatjáték zajlik párhuzamosan, például egy 12 fős szülinap esetén két 6 fős csapatjáték indulhat el párhuzamosan.

A kipróbálható játékok száma a választott csomagtól függ. A Medium csomaggal akár 2, a Long csomaggal akár 3 VR játékot is ki lehet próbálni egymás után.

A gyerekszülinap csomagunk 5 játékostól vehető igénybe gyerekek számára, és a normál jegynél kedvezőbb áron, nagy látszú csapatoknak külön kedvezménnyel.

Segítőkész, jófej játékmestereink minden játékosnak megtanítják a VR szemüveg és a VR játékok használatát. A játékmestereink nem csak technikai szempontból profik, értenek a vendégekhez is, beszélik a gyerekek nyelvét. Akár angolul is.

Igen, szemüvegesek is gond nélkül tudnak játszani. A VR sisak úgy van kialakítva, hogy elfér benne a rendes szemüveg, de bizonyos dioptria alatt szemüveg nélkül is élvezhető a játék.

A VR játék 8 éves kortól 99 éves korig mindenkinek izgalmas!
Gyerekeknek mindig a korosztálynak megfelelő játékot javaslunk. Felnőtt játékosok pedig megtalálják a játéklistánkon az igazán izgalmas játékokat is, akár horror kategóriában.
(A horror játékokkal óvatosan! Némelyikkel mi sem merünk játszani, annyira ijesztőek így, VR-élményként.)
Az idősebb korosztály számára első sorban szép látványvilággal rendelkező természeti csodákat bemutató játékokat javasoljuk.

A virtuális valóság még a 3D mozinál is sokkal magával ragadóbb hatású. Nem csak egy vetítővásznon vagy monitoron zajlik a játék, hanem a játékos teljesen belekerül a VR valóságába, a VR világ teljesen körülveszi a játékost, bármilyen irányba is néz 360 fokban, a virtuális valóságban fog körülnézni.
A virtuális világ tárgyai akár közvetlen közelben is lehetnek a 3D térben, akár játékos orra előtt. A VR játék interaktív, a tárgyakat meg lehet érinteni, használni lehet őket, ami még valóságosabbá teszi az élményt.

Nagyobb létszámra, hétvégi időpont esetén 2-3 héttel előre,
hétköznapi időpont esetén 1 héttel előre érdemes időpontot foglalni.

A hét minden napján nyitva vagyunk. A nyitvatartásunk:
Hétfő-Szombat 10-21h
Vasárnap 10-20h

Ünnepnapokon és iskolai szünetben bővített nyitvatartással várjuk a játékosokat 10-21h között!
Nagyobb csapatok számára nyitvatartási időn kívül is tudunk egyéni kérésre időpontot biztosítani.

A PlayVR Magyarországon elsőként, 2016-ban kezdett foglalkozni virtuális valóság játékokkal professzionális szinten. Szakmai csapatunk mindenben csak a legjobb minőséggel elégszik meg.
Minden eszközünk modern és jól karbantartott.
Tudjuk, hogy egy játékos számára az az egy alkalom a legfontosabb, amikor nálunk játszik, így nálunk az évi több tízezer lebonyolított játék mindegyike tökéletesen, problémamentesen zajlik.

Gyerekszülinap foglalások esetén 30% előleget kérünk. A fennmaradó összeget a helyszínen lehet fizetni készpénzzel, bankkártyával és minden SZÉP kártyával is!

Igen. Gyere be hozzánk személyesen, próbáld ki a VR-t, és beszéljük meg a részleteket! Címünk: 1134 Budapest Róbert Károly körút 67., Domus épület, 1. emelet

A hét minden napján elérhetők vagyunk telefonon és chaten. Keress minket bátran, és készségesen válaszolunk minden kérdésedre!
Telefonos foglalás: +36 20 212 2201
Chates foglalás >

Igen, a VR játék nagyon népszerű felnőtt játékosok körében is. Baráti társaságok, párok, céges kollégák és idősebb játékosok számára is ideális élmény!

Eszköz 2

Ha érdekel a bérlés, hívj minket és megbeszéljük a részleteket!

+36 20 212 2201