Szabadulószoba

Rejtvényes VR csapatjátékok fizikai korlátok nélkül, fantasztikus látványvilággal.

Szabadulószoba

Rejtvényes VR csapatjátékok fizikai korlátok nélkül, fantasztikus látványvilággal.

Lépj be a szabadulószobák új dimenziójába a VR segítségével!

A PlayVR játékteremben a legújabb és legmodernebb VR szabadulószobákban játszhatsz csapattársaiddal együtt!

Miben más egy VR szabadulószoba?

A VR szabadulószobában minden lehetséges!

A virtuális valóságban nincsenek fizikai korlátai a szabadulószobának. A VR szabadulószobák olyan játékmenetet tesznek lehetővé, amik a hagyományos szabaduló szobákban nem megvalósíthatók.

Nézd meg a csomagokat!

Válassz csomagot! Ha a nagyobb csomagot választod, akkor többet tudsz játszani!

VR
Szabaduló-
szoba

9.900

Ft/fő

60 perc

1 VR
szabaduló-
szoba

Dupla VR
Szabaduló-
szoba

15.900

Ft/fő

120 perc

2 VR
szabaduló-
szoba

Egy szobában maximum 6 játékos tud egyszerre játszani, 6-nál több játékos esetén a játék több szobában zajlik párhuzamosan.
A játékidő a maximális idő, ami rendelkezésre áll a feladat megoldására. A technikai beállás nem számít játékidőnek. Ha a játékosok rövidebb idő alatt teljesítik a feladatot, akkor a játék véget ér. Amennyiben extrém gyorsan, 40 percnél gyorsabban teljesítik a feladatot, úgy +10 perc ajándék játékidőt kapnak egy minijátékban.

Mit mondanak mások a VR élményről?

összesített értékelés:

4.9  1076 értékelés alapján

További kérdésed van a foglalással vagy az ajándékozással kapcsolatban?
Hívj minket a +36 20 212 2201 számon, vagy írj Messengeren, vagy az info@playvr.hu címre!

Gyakran Ismételt Kérdések

A PlayVR-nál nem kell előre dönteni. A helyszínen szabadon választhatsz a VR szabadulószobák közül. Minden játéktéren megvan minden szabadulószoba, ezért bármelyiket be tudjuk tölteni.

Igen, a kísérők végig bent lehetnek, és a közvetlenül a játékterek mellett levő kanapékról kísérhetik figyelemmel szabadulásokat a kihelyezett képernyőkön.
A VR szabadulószoba a nézők számára is izgalmas és szórakoztató. Ezek a játékterek egy légtérben, egymás mellett helyezkednek el, így minden játékos és minden kísérő végig együtt van. A részvétel kísérők számára ingyenes.

A játékosokat a virtuális világban kapcsoljuk össze egy VR szabadulószobába. A fizikai térben egyenként a saját játékterükben vannak, de bent a játékban látják és hallják egymást, és együtt dolgoznak a feladatok megoldásán.
Kicsit olyan élmény ez számukra, mint amit a legújabb Jumanji film szereplői élnek át a filmben: Csatlakozás után egyszercsak egy másik valóságban találják magukat, ahol közös kalandokat élnek át.

Mi vagyunk a legnagyobb multiplayer játékterem Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy nálunk lehet a legtöbben egyszerre játszani. Bármekkora a csapat, egy játékosnak sem kell várakoznia, mindenki egyszerre VR-ozik. A VR szabadulószobákban játéktól függően 1-6 fős csapatokban lehet játszani. 6 játékosnál nagyobb létszám esetén mindenképp több csapatjáték zajlik párhuzamosan, például egy 22 fős csapat esetén négy VR szabadulószoba indulhat el párhuzamosan.

A kipróbálható játékok száma a választott csomagtól függ. A Long csomaggal akár 2 szabadulószobát is ki lehet próbálni egymás után.

Segítőkész, jófej játékmestereink minden játékosnak megtanítják a VR szemüveg és a VR játékok használatát. A játékmestereink nem csak technikai szempontból profik, értenek a vendégek nyelvén is. Akár angolul is.

Igen, szemüvegesek is gond nélkül tudnak játszani. A VR sisak úgy van kialakítva, hogy elfér benne a rendes szemüveg, de bizonyos dioptria alatt szemüveg nélkül is élvezhető a játék.

A VR szabadulószobákat 13 éves kortól 99 éves korig mindenkinek izgalmas!
Gyerekeknek mindig a korosztálynak megfelelő játékot javaslunk. Felnőtt játékosok pedig megtalálják a játéklistánkon az igazán izgalmas szobákat is, akár horror kategóriában.
(A horror játékokkal óvatosan! Némelyikkel mi sem merünk játszani, annyira ijesztőek így, VR-élményként.)

A virtuális valóság még a 3D mozinál is sokkal magával ragadóbb hatású. Nem csak egy vetítővásznon vagy monitoron zajlik a játék, hanem a játékos teljesen belekerül a VR valóságába, a VR világ teljesen körülveszi a játékost, bármilyen irányba is néz 360 fokban, a virtuális valóságban fog körülnézni.
A virtuális világ tárgyai akár közvetlen közelben is lehetnek a 3D térben, akár játékos orra előtt. A VR szabadulószoba interaktív, a tárgyakat meg lehet érinteni, használni lehet őket, ami még valóságosabbá teszi az élményt.

Nagyobb létszámra, hétvégi időpont esetén 2-3 héttel előre,
hétköznapi időpont esetén 1 héttel előre érdemes időpontot foglalni.

A hét minden napján nyitva vagyunk. A nyitvatartásunk:
Hétfő-Péntek 13-21h
Szombat 10-21h
Vasárnap 10-20h

Ünnepnapokon és iskolai szünetben bővített nyitvatartással várjuk a játékosokat 10-21h között!
Nagyobb csapatok számára nyitvatartási időn kívül is tudunk egyéni kérésre időpontot biztosítani.

A PlayVR Magyarországon elsőként, 2016-ban kezdett foglalkozni virtuális valóság játékokkal professzionális szinten. Szakmai csapatunk mindenben csak a legjobb minőséggel elégszik meg.
Minden eszközünk modern és jól karbantartott.
Tudjuk, hogy egy játékos számára az az egy alkalom a legfontosabb, amikor nálunk játszik, így nálunk az évi több tízezer lebonyolított játék mindegyike tökéletesen, problémamentesen zajlik.

Foglalás után a lefoglalt időpontban a helyszínen.
Nem kérünk előleget, csak annyit kérünk, hogy csak biztos időpontot foglalj le, és értesíts minket, ha esetleg bármilyen okból, pl betegség miatt nem tudnátok eljönni.
A helyszínen lehet fizetni készpénzzel, bankkártyával és minden SZÉP kártyával is!

Regisztrálj a True Player klubba, és szerezz 10% kedvezményt akár az első foglalásod árából! Ezzel a 10%  kedvezménnyel elérheted, hogy biztosan beleférj a költségvetésedbe, vagy választhatsz egy nagyobb csomagot, vagy hívhatsz még pár plusz játékost!
Regisztálj ezen a linken még ma: PlayVR Klubtagság

Igen. Gyere be hozzánk személyesen, próbálj ki egy VR szabadulószobát, és beszéljük meg a részleteket! Címünk: 1134 Bp. Róbert Károly körút 67., Domus épület, 1. emelet

A hét minden napján elérhetők vagyunk telefonon és chaten. Keress minket bátran, és készségesen válaszolunk minden kérdésedre!
Telefonos foglalás: +36 20 212 2201
Chates foglalás >

Igen, a VR szabadulószobákon kívül Multiplayer VR játékokkal és az országban egyedülálló módon, Freeroam játéktérrel is várunk benneteket. Baráti társaságok, párok, céges csapatépítők és idősebb játékosok számára is ideális élmény!

Eszköz 2

Ha érdekel a bérlés, hívj minket és megbeszéljük a részleteket!

+36 20 212 2201