Osztálykirándulás a virtuális valóságba

Osztálykirándulás a virtuális valóságba

Óriási élmények minimális utazással Budapest legnagyobb multiplayer VR-élményközpontjában.

Végre egy osztálykirándulás, ami minden gyerek számára izgalmas élményt jelent! A VR egyszerre menő digitális élmény, okos és érdekes ismeretterjesztés és lehetőség a csapatjátékra is.

A VR osztálykirándulás

Hogy néz ki a játékterem?

A PlayVR játékterem 800 négyzetméteren biztosítja a legmodernebb VR szemüvegeket és VR játékokat. A játékosok és kísérők végig egy légtérben vannak, közvetlen egymás mellett.

VR osztálykirándulás
program részvételi díj

Egy 30 fős csoport esetén a program kb. 2 órát vesz igénybe. Két kb. 30 perces VR élményt tartalmaz a csoport minden tagjának. Egy 30 perces menet 10 perc technikai beállásból és 20 perc játékból áll.

VR osztálykirándulás

Általános iskolai 3. osztálytól

10-32 diák számára

Minden hétköznap 10:00 - 17:00 között

3.500Ft

/fő

40 perc játékidő / játékos

7 vagy több játékos esetén a szülinapos a vendégünk! Kérd személyes promó kódodat, amit akár egy későbbi foglalásnál is felhasználhatsz!
Kérdésed van a VR Osztálykirándulással kapcsolatban? Hívj minket a +36 20 212 2201-as telefonon és készséggel válaszolunk minden kérdésre!

Mit mondanak mások a VR élményről?

4.9

4.9

5.0

Hogy néz ki egy VR játék?

A VR szemüveg tökéletesen követi a játékosok minden mozdulatát. A valóságban felemelt kar a játékban is felemelkedik. A valóságban leguggoló játékos a játékban is guggol. A játékos a testével irányítja a VR játékot.

Hol található a PlayVR játékterem?

Budapest, XIII. Kerület, Róbert Károly krt 67. Domus épület

Kapcsolat

Pontos árajánlat kérés

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és küldünk neked egy személyre szabott ajánlatot!

Ajánlatkérés

Személyes adataid bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek.

Gyakran Ismételt Kérdések

A PlayVR-nál nem kell előre dönteni. A gyerekek a helyszínen szabadon választhatnak a VR játékok közül. Minden játéktéren megvan minden játék, ezért bármelyiket be tudjuk tölteni. Így a választást rá lehet bízni a gyerekekre.

Minden VR osztálykirándulás foglalás mellé ingyenes a pihenő-sarok 1 órára, ahol biztosítunk asztalokat és székeket.
Csak a VR játék időtartamát kell fizetni, a VR játék utáni pihenésért nem kérünk már plusz díjat.
Természetesen megengedjük a saját ételek, üdítők behozatalát, nem kötelező nálunk vásárolni.

Igen, a tanárok végig bent lehetnek, és a közvetlenül a játékterek mellett levő kanapékról kísérhetik figyelemmel a gyerekek élményét képernyőkön.
A VR játék a nézők számára is izgalmas és szórakoztató. Ezek a játékterek egy légtérben, egymás mellett helyezkednek el, így minden játékos és minden tanár végig együtt van. A részvétel kísérők számára ingyenes.

A játékosokat a virtuális világban kapcsoljuk össze a VR csapatjátékokba. A fizikai térben egyenként a saját játékterükben vannak, de bent a játékban látják és hallják egymást, és együtt dolgoznak a feladatok megoldásán.
Kicsit olyan élmény ez számukra, mint amit a legújabb Jumanji film szereplői élnek át a filmben: Csatlakozás után egyszercsak egy másik valóságban találják magukat, ahol közös kalandokat élnek át.

Mi vagyunk a legnagyobb multiplayer játékterem Magyarországon, mi azt azt jelenti, hogy nálunk lehet a legtöbben egyszerre játszani: 16 fő egyidejű játékára van lehetőség.
Ennél nagyobb csoportok esetében a program fordulókból áll.

Az osztálykirándulás programunkban lévő összes játék kipróbálható ebben a két órában, de egy játékos számára végigjátszani csak 3-at lehet közülük.

Az VR Osztálykirándulás már eleve egy kedvezményes, csomagajánlatunk, így a kedvezmény ebbe már eleve bele van építve a normál árainkhoz képest.

Segítőkész, jófej játékmestereink minden tanárnak és diáknak megtanítják a VR szemüveg és a VR játékok használatát. A játékmestereink nem csak technikai szempontból profik, értenek a vendégekhez is, beszélik a gyerekek nyelvét. Akár angolul is.

Igen, szemüvegesek is gond nélkül tudnak játszani. A VR sisak úgy van kialakítva, hogy elfér benne a rendes szemüveg, de bizonyos dioptria alatt szemüveg nélkül is élvezhető a játék.

A VR játék 8 éves kortól mindenkinek izgalmas!
A gyerekeknek mindig a korosztálynak megfelelő játékot javaslunk.

A virtuális valóság még a 3D mozinál is sokkal magával ragadóbb hatású. Nem csak egy vetítővásznon vagy monitoron zajlik a játék, hanem a játékos teljesen belekerül a VR valóságába, a VR világ teljesen körülveszi a játékost, bármilyen irányba is néz 360 fokban, a virtuális valóságban fog körülnézni.
A virtuális világ tárgyai akár közvetlen közelben is lehetnek a 3D térben, akár játékos orra előtt. A VR játék interaktív, a tárgyakat meg lehet érinteni, használni lehet őket, ami még valóságosabbá teszi az élményt.

Nagyobb létszám esetén 1-2 héttel előre érdemes időpontot foglalni.

A VR Osztálykirándulás csomagunk csak a hétköznapokra érvényes. Nyitvatartásunk:
Hétfő-Péntek 13-21h

Nagyobb csapatok számára nyitvatartási időn kívül is tudunk egyéni kérésre időpontot biztosítani.

A PlayVR Magyarországon elsőként, 2016-ban kezdett foglalkozni virtuális valóság játékokkal professzionális szinten. Szakmai csapatunk mindenben csak a legjobb minőséggel elégszik meg.
Minden eszközünk modern és jól karbantartott.
Tudjuk, hogy egy játékos számára az az egy alkalom a legfontosabb, amikor nálunk játszik, így nálunk az évi több tízezer lebonyolított játék mindegyike tökéletesen, problémamentesen zajlik.

Foglalás után a lefoglalt időpontban a helyszínen.
Nem kérünk előleget, csak annyit kérünk, hogy csak biztos időpontot foglaljatok le, és értesítsetek minket, ha esetleg bármilyen okból, pl. betegség miatt elmaradna az osztálykirándulás.
A helyszínen lehet fizetni készpénzzel, bankkártyával és minden SZÉP kártyával is!

Igen. Gyere be hozzánk személyesen, próbáld ki a VR-t, és beszéljük meg a részleteket! Címünk: 1134 Budapest Róbert Károly körút 67., Domus épület, 1. emelet

A hét minden napján elérhetők vagyunk telefonon és chaten. Keress minket bátran, és készségesen válaszolunk minden kérdésedre!
Telefonos foglalás: +36 20 212 2201
Chates foglalás >

Igen, a VR játék nagyon népszerű felnőtt játékosok körében is. Baráti társaságoknak, pároknak, céges kollégáknak és idősebb játékosok számára is ideális élmény, és akár szülinapozásra is alkalmas a helyszín!

Eszköz 2

Ha érdekel a bérlés, hívj minket és megbeszéljük a részleteket!

+36 20 212 2201