PLAYVR AJÁNDÉKUTALVÁNY

Tökéletes élményajándék minden korosztály számára

1 évig érvényes Egy jeggyel több játék is kipróbálható Last minute ajándék Díszborítékos prémium utalvány Helyszínen választható 36 féle VR élmény  Exluzív, csak itt elérhető játékok SZÉP kártyás fizetés

Élmény ajándékba

Ajándékutalványainkkal belépőt adsz az ország legnagyobb VR Élményközpontjába. Vedd meg, nyomtasd ki, és add ajándékba!

Rengeteg játék, rengeteg kaland

Star Wars, akció, világutazós, ügyességi – VR csapatjátékok és családi játékok sora közül válogathat a megajándékozott a helyszínen, miután időpontot foglalt az utalványával.
Zombis-lövöldözős
Lenyűgöző Star Wars kaland
Zenés-ügyességi
Kidobós-ügyességi
Világutazás virtuális valóságban
Tengeri élővilág
Szabadulószoba fantáziavilában

Játékmestereink segítenek a játékválasztásban a kezdőknek és haladó játékosoknak egyaránt!

Milyen PlayVR élményeket ajándékozhatsz?

Az utalványok játéktípusra szólnak. A PREMIUM utalvánnyal az ajándékozott bármelyik játéktípusra foglalhat időpontot.

PREMIUM ajándékutalvány

Normál, Freeroam, Szabadulószoba – a PREMIUM ajándékutalvánnyal az ajándékozott bármelyikre foglalhat időpontot.

9.900Ft

/főtől

Normál utalvány

A klasszikus, kezdők számára ideális VR játékélmény 20 féle játékkal

7.900Ft

/főtől

Freeroam utalvány

„Ahová lépsz, oda mész” VR élmény, óriás 9x6m-es pályán, vezeték nélkül, 6 féle VR játékkal

8.900Ft

/főtől

Szabaduló- szoba utalvány

12 féle szabadulószobás VR csapatjátékkal

9.900Ft

/főtől

Exkulzív ajándékra van szükséged?

Nyomtatott utalványt adunk díszborítékban

Print-at-home utalványodat az üzletben bármikor ingyenesen nyomdázott utalványra cseréljük, amihez díszborítékot adunk ajándékba.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az e-mailben megkapott PDF formátumú otthon kinyomtatható ajándékutalványodat díjmentesen díszborítékos, nyomdai minőségű utalványra cseréljük. Ehhez be kell jönnöd hozzánk: Budapest, 13. ker. Róbert Károly Krt 67., Domus épület, 1. emelet. Hétfő – szombat: 10:00 – 21:00, Vasárnap: 10:00 – 20:00
Az utalvány birtokosa az utalványon található kóddal tud időpontot foglalni játékra a foglalás oldalon vagy telefonon (+36 20 212 2201) vagy messengeren.
A PREMIUM utalvány tulajdonképpen egy biankó jegy, az összes játéktípusra és játékra beváltható. Az ajándékozott időpontfoglaláskor szabadon választhat a Normál, a Freeroam vagy a Szabadulószoba játéktípusok között. A játéktípuson belül több játék is kipróbálható vele. A PREMIUM Basic, Medium és Long jegyek a kiválasztott játéktípus megfelelő jegyeire érvényesek függetlenül attól, hogy ezek játéktípusonként eltérő hosszúságú játékokra szólnak.
A játéktípus a 3 alap játéklehetőséget jelenti. A Normál VR a klasszikus VR játék, amiben a játékos egyhelyben állva játszik, és a játékban az irányítója segítségével mozog. A Freeroam egy szabad mozgásos játékélmény, ami Magyarországon nálunk érhető el először. Itt a játékosok egy óriási pályán mozogva játszanak, a valós mozgásukat pontosan követi a játékbeli avatárjuk mozgása. A Szabadulószoba játékok a Normál VR eszközeivel játszott csoportos logikai játékok, ahol valós szabadulószoba élményt élnek át fizikai határok nélkül.
A Normál VR-ban ez nem jelent problémát. A rendes szemüveg elfér a VR szemüveg alatt. VR-ban távolra kell fókuszálni, tehát aki az utcán szemüveget hord, annak VR-ban is javasolt! A Freeroam VR viszont a kisebb sisak miatt a szemüveg viselése nem megoldható, ezért magas dioptriával csak kontaktlencsével javasolt.
A Normál VR 8 éves kortól játszható. A Freeroam korhatára 14 év, a Szabadulószoba játékok pedig 13 éves kortól játszhatóak.
Természetesen. Ha online bankkártyával fizetsz, akkor automata rendszeren keresztül néhány másodpercenben belül e-mailben küldjük az ajándékutalványt PDF formátumban. Csak egy nyomtató kell, és a vásárlás után percekkel kezedben van a fantasztikus élményajándék!
Egyáltalán nem gond. Segítőkész és kedves játékmestereink azért vannak, hogy mindenkinek segítsenek, és a lehető legjobb játékélményt és szórakozást nyújtsák a látogatóknak. Ők mindent elmagyaráznak, beállítják az eszközöket, és segítenek elsajátítani az alapokat.
Egyáltalán nem gond. Segítőkész és kedves játékmestereink azért vannak, hogy mindenkinek segítsenek, és a lehető legjobb játékélményt és szórakozást nyújtsák a látogatóknak. Ők mindent elmagyaráznak, beállítják az eszközöket, és segítenek elsajátítani az alapokat.
Ha a megajándékozott játékos a játék vagy közben úgy érzi, hogy nem neki való a VR, és a játékmester nem tud semmi izgalmasat javasolni neki, akkor visszatérítjük a jegy árát. Őszintén szólva nem nagyon emlékszünk, hogy ilyen mikor fordult elő. 🙂
Eszköz 2

Ha érdekel a bérlés, hívj minket és megbeszéljük a részleteket!

+36 20 212 2201