fbpx

Élmények

Válogass élményeink közül! Egyénileg is jöhetsz, de a csapatjátékok messze a legnépszerűbbek, akár 6 személyes multiplayerben is játszhattok a barátaiddal! 12-24 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, ilyenkor felváltva tudnak játszani a játékosok.

Egy jeggyel több élményt is kipróbálhatsz! Egy órába 2-3 élmény fér bele.

Kiemelt élmények

The Lab

Ha még nem próbáltad a virtuális valóságot, akkor a The Lab fogja megadni neked az első felejthetetlen VR élményt. A labor mindeki számára tartogat izgalmas élményeket, legyen szó egy kolorádói hegyi túráról, egy mesebeli várostromról, vagy akár az univerzum és a bolygók tanulmányozásáról, mindez persze humorral fűszerezve. A The Lab néhány perc alatt is lenyűgöz, de akár órákat is eltölthetsz benne, ha minden rejtett részletet szeretnél felfedezni.

Kategória
Látvány, kaland
Intenzitás Nehézség Látvány

Raw Data

A Raw Data méltán nyerte el a 2017-es év VR játéka címet. Nagyon intenzív robotos, lövöldözős játék, ami pillanatok alatt beszippant és megmozgat. A legnépszerűbb lövöldőzős játék egyéniben vagy multiplayerben.

Kategória
Akció, sci-fi, multiplayer
Intenzitás Nehézség Látvány

Arizona Sunshine

Éld át a zombi apokalipszist az arizonai sivatagban! Az Arizona Sunshine egy összetett és valósághű játék, gyönyörű tájakkal, izgalmas sztorival, és persze zombihordákkal.

Kategória
Kaland, akció, multiplayer
Intenzitás Nehézség Látvány

Job Simulator

A 2050-es évet írjuk, amikor a robotok már átvettek az emberektől minden munkát, és múzeumba kell menned azért, hogy megtudhasd, hogy milyen volt régen dolgozni. A Job Simulator “élethűen” szimulálja napjaink átlagos munkahelyeit, úgy mint: irodai dolgozó, gourmet séf, bolti eladó és autószerelő. A játék imádnivaló rajzfilm grafikával és kifogyhatatlan humorral szórakoztat. A Job Simulator a gyerekek kedvence, de felnőttként is érdemes kipróbálnod!

Kategória
Puzzle, humor
Intenzitás Nehézség Látvány

Space Pirate Trainer

Egyszerű, de nagyszerű lövödözős játék. Repülő drónok, lézerfegyver, pajzs, ostor. Mi kellhet még egy nagyszerű jétékhoz? Meg tudod dönteni a rekordot? 🙂

Kategória
Akció, sci-fi
Intenzitás Nehézség Látvány

Google Earth VR

Fedezd fel a Földet lélegzetelállító virtuális valóságban! A Google Earth VR-ban a bolygón tetszőleges helyszínre ellátogathatunk, megnézhetjük New Yorkot, Firenzét, vagy akár a saját szülővárosunkat is. Kifjezetten ajánlott azok számára, akik inkább a nyugodt VR élményeket keresik.

Kategória
Látvány
Intenzitás Nehézség Látvány

The Brookhaven Experiment

Ha igazán kemény VR élményre vágysz, akkor a Brookhaven Experiment neked való! Klasszikus zombi horror játék, ahol egy elhagyatott város közepén állsz egy darab fegyverrel és egy zseblámpával a sötétben. A zombik körben bárhonnan jöhetnek, vigyázz, nehogy a hátad mögé lopakodjon az egyik!

Kategória
Horror, akció
Intenzitás Nehézség Látvány

Tilt Brush

A Google Tilt Brush egy gyönyörű 3D rajzoló program, ahol térben rajzolhatsz, és az alkotásaidat körüljárhatod, vagy a kezedbe foghatod. Válogass a világító ecsetek közül, vagy szórj hópelyheket a levegőbe! A rajzaidról képeket és videókat készíthetsz, amit akár haza is vihetsz magaddal!

Kategória
Kreatív, látvány
Intenzitás Nehézség Látvány
Időpontot foglalok
Loading...