AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁRLÁS

Még nem tudod, hogy milyen utalványt válassz?

Ismerd meg a PlayVR ajándékutalványt!
Bővebben >

Mikor érdemes a PREMIUM utalványt ajándékozni?

 • A PREMIUM utalvány a legjobb választás. Az ajándékozott szabadon választhat a PlayVR-nál elérhető ÖSSZES élmény közül!
 • A korhatár 8 év

Mikor érdemes Normál utalványt ajándékozni?

 • Ez a legkedvezőbb árú ajándékutalvány
 • Csak a Normál játékokra érvényes. 20 féle játék elérhető, sok csapatjáték is.
 • A korhatár 8 év

Mikor érdemes Freeroam utalványt ajándékozni?

 • Ha ismered a Freeroam játékot, és kifejezetten ezt az élményt szeretnéd ajándékozni
 • Csak a Freeroam játékokra érvényes.
 • A korhatár 14 év

Mikor érdemes Szabadulószoba utalványt ajándékozni?

 • Ha kifejezetten szabadulós stílusú ajándékot szeretnél adni
 • Csak a Szabadulós játékokra érvényes
 • A korhatár 10 év

Milyen hosszú utalványt érdemes ajándékozni?

 • Basic: A legkedvezőbb, és már remek játékélményt nyújt
 • Médium: az legjobb választás. Biztosan belefér az időbe többféle játék kipróbálása
 • Long: ha kifulladásig tartó élményt szeretnél adni

Bővebben >

Válaszd ki a játéktípust!
Az ajándékutalványok játéktípusra vonatkoznak, de az új PREMIUM utalvánnyal az ajándékozott választhat bármelyik játéktípus közül. A játéktípusok részletes összehasonlításról itt olvashatsz bővebben >
Válaszd ki a játékosok számát!
A korhatár 8 év. A 10 év alatti játékosok mellé szükséges egy kísérő felnőtt, aki nem vesz részt a játékban.
Debug Section
No
Ticket
OrderID
Type
Discount
Server Results
Session Dump
Válaszd ki az élmény időtartamát!
Az ajándékutalvány 1 évig érvényes.
Ide írhatsz egy személyes üzenetet az ajándékra
Az ajándék jegy ára:
Promó kód vagy True Player Klub kártyaszám
Eredeti ár:
Összeg:
Számlázási adatok
Név*

Telefonszám*

Irányítószám*

Helység*

Cím*

Adószám (cégeknek)

E-mail cím*

E-mail cím újra*

Fizetési mód*


Személyes adataid bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek és nem küldünk kéretlen leveleket. Biztonságos fizetési rendszerünket a BORGUN biztosítja számodra!

Kérdésed van az utalvánnyal kapcsolatban?
Hívj minket a +36 20 212 2201 számon, vagy írj Messengeren, vagy az info@playvr.hu címre!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az e-mailben megkapott PDF formátumú otthon kinyomtatható ajándékutalványodat díjmentesen díszborítékos, nyomdai minőségű utalványra cseréljük. Ehhez be kell jönnöd hozzánk: Budapest, 13. ker. Róbert Károly Krt 67., Domus épület, 1. emelet. Hétfő – szombat: 10:00 – 21:00, Vasárnap: 10:00 – 20:00
Az utalvány birtokosa az utalványon található kóddal tud időpontot foglalni játékra a foglalás oldalon vagy telefonon (+36 20 212 2201) vagy messengeren.
A PREMIUM utalvány tulajdonképpen egy biankó jegy, az összes játéktípusra és játékra beváltható. Az ajándékozott időpontfoglaláskor szabadon választhat a Normál, a Freeroam vagy a Szabadulószoba játéktípusok között. A játéktípuson belül több játék is kipróbálható vele. A PREMIUM Basic, Medium és Long jegyek a kiválasztott játéktípus megfelelő jegyeire érvényesek függetlenül attól, hogy ezek játéktípusonként eltérő hosszúságú játékokra szólnak.
A játéktípus a 3 alap játéklehetőséget jelenti. A Normál VR a klasszikus VR játék, amiben a játékos egyhelyben állva játszik, és a játékban az irányítója segítségével mozog. A Freeroam egy szabad mozgásos játékélmény, ami Magyarországon nálunk érhető el először. Itt a játékosok egy óriási pályán mozogva játszanak, a valós mozgásukat pontosan követi a játékbeli avatárjuk mozgása. A Szabadulószoba játékok a Normál VR eszközeivel játszott csoportos logikai játékok, ahol valós szabadulószoba élményt élnek át fizikai határok nélkül.
A Normál VR-ban ez nem jelent problémát. A rendes szemüveg elfér a VR szemüveg alatt. VR-ban távolra kell fókuszálni, tehát aki az utcán szemüveget hord, annak VR-ban is javasolt! A Freeroam VR viszont a kisebb sisak miatt a szemüveg viselése nem megoldható, ezért magas dioptriával csak kontaktlencsével javasolt.
A Normál VR 8 éves kortól játszható. A Freeroam korhatára 14 év, a Szabadulószoba játékok pedig 13 éves kortól játszhatóak.
Természetesen. Ha online bankkártyával fizetsz, akkor automata rendszeren keresztül néhány másodpercenben belül e-mailben küldjük az ajándékutalványt PDF formátumban. Csak egy nyomtató kell, és a vásárlás után percekkel kezedben van a fantasztikus élményajándék!
Egyáltalán nem gond. Segítőkész és kedves játékmestereink azért vannak, hogy mindenkinek segítsenek, és a lehető legjobb játékélményt és szórakozást nyújtsák a látogatóknak. Ők mindent elmagyaráznak, beállítják az eszközöket, és segítenek elsajátítani az alapokat.
Egyáltalán nem gond. Segítőkész és kedves játékmestereink azért vannak, hogy mindenkinek segítsenek, és a lehető legjobb játékélményt és szórakozást nyújtsák a látogatóknak. Ők mindent elmagyaráznak, beállítják az eszközöket, és segítenek elsajátítani az alapokat.
Ha a megajándékozott játékos a játék vagy közben úgy érzi, hogy nem neki való a VR, és a játékmester nem tud semmi izgalmasat javasolni neki, akkor visszatérítjük a jegy árát. Őszintén szólva nem nagyon emlékszünk, hogy ilyen mikor fordult elő. 🙂
Eszköz 2

Ha érdekel a bérlés, hívj minket és megbeszéljük a részleteket!

+36 20 212 2201